L'atleta Marc Roig parla de la seva experiència a l'Àfrica al Muntanyenc


  • Comparteix:

Marc Roig participarà a la Mitja Marató i fa una xerrada a aquest dimarts / Font: Muntanyenc

Marc Roig participarà a la Mitja Marató i fa una xerrada a aquest dimarts / Font: Muntanyenc

L'atleta Marc Roig, que participarà a la Mitja Marató de Sant Cugat diumenge de la setmana vinent, ofereix una xerrada al Club Muntanyenc aquest dimarts a les vuit del vespre. Roig explicarà com és l'experiència d'entrenar-se en alçada amb un treball específic i la manera d'apropar Àfrica i l'esport a tots els assistents. L'entrada és gratuïta i oberta a tothom.

La relació entre Sant Cugat i l'Àfrica es potenciarà amb la Mitja Marató. Si es compleixen les previsions d'altres edicions i s'arriba als 2.000 participants, es podran construir dos pous d'aigua a Etiòpia. Els organitzadors han volgut destinar un euro de cada inscripció a aquesta iniciativa solidària.

En aquest sentit, la cursa comptarà amb la participació de l'atleta d'elit Marc Roig, un dels millors maratonians espanyols i que va ser la llebre amb la qual l'atleta keniana Florence Kiplagat va aconseguir el rècord del món de mitja marató a Barcelona. L'organitzador de la cursa, Manel González, destaca que aquest atleta convidat promou els valors de la cursa d'enguany.

Manel González

El Marc és un atleta representatiu i amb una relació evident amb el continent africà.



Des del punt de vista organitzatiu, s'ha apostat per mantenir l'estructura de l'any passat. El circuit es mantindrà i els participants tornaran a recórrer llocs emblemàtics de la ciutat com el Monestir, el Teatre Auditori i l'Arxiu Nacional. Els corredors triaran entre el recorregut sencer, 21 quilòmetres, i la versió curta, de cinc.

La Mitja Marató continuarà apostant per la sortida des de la plaça Victòria dels Àngels i l'arribada a la Rambla del Celler. Els interessats es poden inscriure a Mitjasantcugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.