Jaël Bestué (or), Zoya Naumov i Ramon Adàlia (bronzes), medalles amb segell santcugatenc

Els atletes santcugatencs han aconseguit pujar al podi en el Campionat d'Espanya d'atletisme en pista coberta


  • Comparteix:

Els santcugatencs en el podi / Foto: RFEA

Els santcugatencs en el podi / Foto: RFEA

Tres medalles amb firma de Sant Cugat en el Campionat d'Espanya d'atletisme en pista coberta disputat a Ourense aquest cap de setmana. La gran vencedora de l'esdeveniment ha estat la velocista Jaël Bestué, qui s'ha emportat la medalla d'or en la prova de 60 metres llisos. L'esportista del Club Adidas s'ha imposat a les rivals amb un temps de 7,22 segons. Abans, però, a les semifinals Bestué ha fet la seva millor marca personal i la segona espanyola de tots els temps amb un temps de 7,18 segons. Qui també ha pujat al podi ha estat l'atleta Zoya Naumov. La del New Balance Team s'ha penjat el bronze en la prova dels 800 metres amb un temps de 2 minuts i 6 segons. Ramon Adàlia ha aconseguit la tercera medalla per al municipi, un bronze, en triple salt gràcies a una marca de 15,80 metres.


Què han fet els altres santcugatencs a Ourense?

Pel que fa a la resta de santcugatencs, Clara Fernández i Marc Sala han estat els millor classificats. La perxista del club CD Nike Running ha finalitzat cinquena posició amb una marca de 4,05 metres, molt a prop de les medalles. Per la seva banda, l'atleta de l'Agrupació Atlètica Catalunya ha aconseguit la seva millor marca personal amb 15,50 metres, un salt que li ha permès assolir la cinquena posició.

Elda Romeva, del FC Barcelona, ha obtingut una sisena plaça en triple salt amb una marca de 12,59 metres i Dídac Salas, qui ja sap que és guanyar medalles en altres edicions, ha finalitzat en vuitena posició en la disciplina de perxa amb 5,10 metres. Finalment, Eloi Santafé, en heptatló, no ha finalitzat la prova i Nerea Pérez no ha pogut fer marca en la final de perxa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.