La Sant Silvestre obté 2.700 inscrits i augmenta en 100 la xifra de l'any passat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Sant Silvestre

Imatge d'arxiu de la Sant Silvestre

La 16a Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat tanca les llistes amb 2.700 inscrits, el que suposa un augment de 100 atletes respecte l'any passat. La cita, que es disputa per cinquena vegada a Sant Cugat, és una de les curses de finals d'any més nombroses de tot el territori català, i és la que compta amb més premis de tot l'Estat espanyol. La competició donarà el tret de sortida aquest dimecres a dos quarts de sis de la tarda, i partir d'aquest dimarts ja es podrà recollir el dorsal a la Fira del Corredor, instal·lada al pav 3 de la Rambla del Celler.

Malgrat no arribar a les xifres de fa dos anys, quan la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat va batre el rècord amb 3.300 inscrits, la prova recupera força respecte l'any passat i torna a ser una de les més representatives a nivell català. La presència d'atletes de renom com els catalans Jaume Leiva i Meritxell Calduch, els marroquins Omar Ougzfi, Mohamed Behmbarka i Fatima La Ouja, a més del paratriatleta santcugatenc Dani Nafría, han contribuït a assolir aquesta xifra.

Aquest dimarts obrirà les seves portes la Fira del Corredor, que s'instal·larà de nou al pav 3 i que restarà oberta de deu del matí a vuit del vespre de dimarts i de deu del matí fins dos quarts de cinc de la tarda de dimecres, una hora abans de l'inici de la cursa. Per recollir el dorsal caldrà dur la inscripció i el DNI o el passaport. A la Fira també es podrà veure l'Expo Running 2014, una cita del running que aplega patrocinadors, marques i atletes.

El caràcter solidari de la cursa també es veurà en aquesta Fira del Corredor, que comptarà amb una carpa de la Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer on els tot aquell que ho vulgui podrà fer un donatiu de dos euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.