La 32a Mitja Marató uneix solidaritat, cultura i esport el 4 d'octubre


  • Comparteix:

Presentació de la Mitja Marató de Sant Cugat

Presentació de la Mitja Marató de Sant Cugat

La 32a Mitja Marató de Sant Cugat, que es disputa el diumenge 4 d'octubre, vol convertir-se en la cursa de referència a la ciutat segons ha explicat l'organització formada per l'Ajuntament, el Club Muntanyenc Sant Cugat i el Club Tennis Natació Sant Cugat. L'edició d'enguany aposta per la lluita contra les malalties neurodegeneratives a través de la Fundació basca WOP, descomptes en el Festival de Petits Camaleons i activitats gastronòmiques, musicals i esportives els dies previs a la cursa.

La Mitja Marató continua apostant pel mateix circuit que les darreres edicions amb un traçat planer de 21 quilòmetres i la cursa popular de 5. Les novetats més destacades són els diferents acords de l'organització amb dues iniciatives solidàries i culturals. La primera és que els beneficis de la cursa a través de les inscripcions es destinaran a la Fundació WOP (Walk On Project) que lluita contra les malalties neurodegeneratives. WOP projectarà el documental '2T On Paiju Peak' que mostra el cim fet per dos alpinistes, Mikel Zabala i Alberto Iñurrategi, que són un dels creadors de la fundació. El 19 de setembre es projectarà el documental al Teatre-Auditori i als cinemes Cinesa juntament amb una trobada gastronòmica i un concert acústic amb Mikel Rentería, l'altre fundador de WOP.

La Mitja Marató també ha segellat un acord amb el Festival musical per a nens i nenes Petits Camaleons i que permetrà descomptes per a tots els participants de la cursa. A més els guanyadors de les diferents categories entraran gratuïtament a l'espectacle. El regidor d'Esports, Eloi Rovira, destaca que amb aquestes activitats volen potenciar la Mitja Marató.

Eloi Rovira

La Mitja té singularitat de la distància i volem que la cursa vagi més enllà del 4 d'octubre.


El Muntanyenc també organitzarà una competició de salt de perxa el 3 d'octubre a la plaça del Rei que reunirà els millors especialistes d'aquesta modalitat entre ells el santcugatenc Dídac Salas. El director tècnic de la secció d'atletisme del Muntanyenc, Manel González,

Manel González

Cal apropar l'esport a la cultura i l'acord amb Petits Camaleons és una bona iniciativa.


Les inscripcions ja estan obertes a Mitjasantcugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.