La UE Sant Cugat s'imposa a l'Esparreguera i suma el primer triomf de pretemporada


  • Comparteix:

Cesc Senpau, amb els seus jugadors / Font Uesc.cat

Cesc Senpau, amb els seus jugadors / Font Uesc.cat

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) supera (78-73) el Club Bàsquet Esparreguera i suma el primer triomf de pretemporada. L'equip de Cesc Senpau s'ha desfet d'un rival que competirà a la mateixa categoria, Copa Catalunya, però que ho farà al grup 2, a diferència dels santcugatencs, que jugaran al grup 1. Els vermell-i-negres van caure en el primer test de preparació davant el Barberà del santcugatenc David Lizano, que milita a una categoria superior, la Lliga EBA.

Aquest dissabte serà el torn del tercer partit de pretemporada de la UESC, que jugarà davant el Viladecans-Sant Gabriel, un equip que com l'Esparreguera disputarà el grup 2 de Copa Catalunya. Dissabte que ve, l'equip de Senpau rebrà el SESE, de nou conjunt del grup 2 de Copa Catalunya. Serà una temporada amb una plantilla farcida de cares noves: fins a set incorporacions per només tres renovacions, que construeixen una plantilla de 10 noms.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.