La 1a Milla Solidària de Valldoreix recollirà joguines per al programa 'Cap nen sense joguina'


  • Comparteix:

Bernat Gisbert, Josep Puig i Oriol Gràcia, amb el cartell de la cursa

Bernat Gisbert, Josep Puig i Oriol Gràcia, amb el cartell de la cursa

La 1a Milla Solidària de Valldoreix, que se celebra el diumenge 18 de desembre, recaptarà joguines per al programa de la Cadena SER 'Cap nen sense joguina'. La cita constarà de tres curses: la Milla Adulta, per a majors de 12 anys, la Milla Inclusiva, per a corredors amb diversitat funcional, i les Milles Infantils, amb les edats mini 1 i 2, prebenjamins, benjamins i alevins. El dia de la cursa s'instal·larà una carpa per recollir les joguines, que hauran de ser noves i sense embolicar.

La Milla Adulta, que donarà el tret de sortida a les deu del matí, i la Milla Inclusiva, que ho farà a les onze, seran de 1.609 metres de distància. Les Milles Infantils, a les dotze del migdia, tindran diferents distàncies: les mini 1 i 2 seran per a nens d'un i dos anys acompanyats pels seus pares i, com a les benjamins i prebenjamins, constarà d'un recorregut de 400 metres. La categoria aleví serà de 800 metres.

Les inscripcions es podran dur a terme fins el dijous 15 de desembre al web de la cursa, tot i que també es podran fer de manera presencial el mateix dia. Les Milles Inclusiva i Infantils són gratuïtes, mentre que l'Adulta té un preu de quatre euros. L'arribada i sortida de les curses seran davant de l'institut Arnau Cadell. De moment s'hi han inscrit una vuitantena de participants.

Els tres primers classificats en categoria masculina i femenina absoluta i el campió de cada una de les edats de la Milla Adulta -cadet, prejunior, junior, sub 21, sènior, veterà A i veterà B- rebran un premi, mentre que la resta de participants seran obsequiats amb una medalla commemorativa. L'organitzador de la cita, Oriol Gràcia, ha assegurat aquest dilluns durant la seva presentació que la distància de 1.609 metres permet aplegar diferents tipus de corredors.

Oriol Gràcia

És una distància que pot córrer tothom, des dels que són més experts fins els que no estan acostumats a córrer i volen passar una bona estona.


A la presentació, que s'ha dut a terme a la Sala de Plens de l'EMD Valldoreix, també hi ha assistit el president de l'EMD, Josep Puig, i el vocal d'Esports, Bernat Gisbert. El cartell d'aquesta 1a Milla Solidària s'ha fet amb la tipografia dissenyada per Anna Vives, que està previst que participi a la Milla Inclusiva.

Els carrers per on passarà la cursa estaran tallats al trànsit de les nou del matí a dos quarts de dues de la tarda, aproximadament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.