La Milla Solidària de Valldoreix bat rècords de participació en una quarta edició amb gairebé 400 atletes

La jornada ha servit per recollir més d'un centenar de joguines per a la delegació local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer


  • Comparteix:

La 4a edició de la Milla Solidàra de Valldoreix ha batut el rècord de participació aquest diumenge amb gairebé 400 atletes en una jornada que ha servit per a recollir joguines per a la delegació local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). Després de viure l'any passat una cita passada per aigua, el bon temps ha estat el protagonista enguany d'una cita que ha tornat a posar de manifest el vessant més compromès dels veïns del territori. Amb l'èxit d'aquesta edició, l'EMD de Valldoreix es planteja fer un pas endavant i obrir la cursa a les escoles i instituts de Sant Cugat.

Com en les darreres edicions, la cursa s'ha dividit en tres modalitats: les categories Open, infantil i inclusiva. Tant el lloc de sortida com d'arribada ha estat davant les pistes de l'institut Arnau Cadell, que han estat el centre neuràlgic de la jornada. El guanyador de la Milla Open masculina ha estat Ivan Escudero amb un temps de cinc minuts i cinc segons, mentre que Laura Cerceda ha estat la campiona de la categoria femenina amb un temps de sis minuts i 10 segons.

El més d'un centenar de joguines recollides es donaran a la ludoteca de l'Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell. La presidenta de la junta local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer, Esther Alòs, ha agraït la solidaritat dels valldoreixencs que han participat a la cursa per aportar el seu gra de sorra.

Per la seva banda, el vocal d'Esports de l'EMD de Valldoreix, Bernat Gisbert, ha qualificat la jornada d'èxit i ha explicat la intenció dels organitzadors d'obrir la cursa a escoles de Sant Cugat per ampliar la proposta més enllà de la vila tenint en compte el bon funcionament de la cita.






Bernat Gisbert

Ens sentim molt involucrats en aquestes iniciatives solidàries. De cara a altres anys podríem buscar més escoles i ampliar l'oferta a les escoles de Sant Cugat. Estem molt contents veient la resposta de la gent.

Esther Alòs

Estem molt contents perquè la societat de Valldoreix han sigut molt solidaris. Hem contat aproximadament unes 150 joguines. Moltes gràcies a totes les famílies que han participat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.