Sant Cugat treu bona nota en el Campionat del Món d'Ironman 70.3

El municipi ha estat representat pels atletes santcugatencs Maria Gijón, Estela Peris i Miquel Morales en la cita a Finlàndia


  • Comparteix:

Peris, Gijón i Morales, els tres triatletes santcugatencs / Foto: Cedida

Peris, Gijón i Morales, els tres triatletes santcugatencs / Foto: Cedida

Sant Cugat ha tancat amb bona nota la seva participació en el Campionat del Món d'Ironman 70.3 que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Lahti, Finlàndia. El municipi ha estat representat pels atletes santcugatencs María Gijón, Estela Peris i Miquel Morales. En la seva primera participació en una distància de 70,3 quilòmetres, Gijón va ser la primera espanyola a passar la meta en el grup d'edat 30-34, mentre que Peris ho va fer en segona posició en el grup de 45-49 anys. Morales, amb 40 proves d'aquest estil a les espatlles, va ser el 9è espanyol en acabar la cursa en el grup d'edat de 50-54.

Les xifres dels santcugatencs

María Gijón va aconseguir el segon millor temps de totes les participants espanyoles en els diferents grups d'edat. La santcugatenca va acabar l'Ironman amb un temps de 05:10:14, només superada per Eva Rodríguez de Trujillo. En la classificació global del seu grup, Gijón va acabar en la posició 102. Pel que fa a Estela Peris, la triatleta santcugatenca va ser la quinzena millor espanyola i va acabar en la 74a posició del seu grup amb un temps de 05:22:17.

Miquel Morales també va disputar dissabte el seu primer Campionat del Món d'Ironman 70.3. Morales va assolir un temps de 05:00:51 que el va situar com el 9è millor espanyol i el 203 de la seva categoria. En el còmput global, el santcugatenc va ser el 72è espanyol amb millor marca. Morales ha destacat a Cugat Mèdia que la pluja i els 14 ºC quan es va celebrar la prova masculina van provocar que "gairebé un 20% dels participants es retiressin per hipotèrmia, caigudes i altres problemes".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.