La 25a edició del Cros de Sant Cugat bufa espelmes en una gran festa de ciutat

Més de 3.700 participants han gaudit d'una matinal plena de diversió i atletisme


  • Comparteix:

La 25a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat ha bufat les espelmes aquest diumenge amb una celebració on s'ha implicat a totes les escoles, clubs i entitats de cultura popular de la ciutat en una matinal plena d'atletisme al Parc de la Pollancreda. Més de 3.700 participants han disputat les diferents categories i amb la gran novetat dels atletes amb TEA que han gaudit de la cursa Special Cros. L'Ajuntament ha organitzat a través de l'OMET aquest esdeveniment que també és classificatòria per a la Final Nacional de Cros. Els resultats i les classificacions es donaran a conèixer aquest dilluns a través de la web Omet.santcugat.cat i l'entrega de premis serà aquest divendres a les 18.30 h a la plaça de Barcelona. Hi haurà classificació total, però no es lliuraran premis per a les categories prebenjamí i benjamí.

12 de novembre de 2023 i el Cros Ciutat de Sant Cugat ja ha complert les 25 edicions, una xifra rodona que l'organització ha volgut compartir amb la ciutadania. Els principals protagonistes: escoles, clubs, famílies i els infants han participat en aquest aniversari de la millor manera possible, gaudint de l'atletisme en diferents categories. Un dia rodó, amb un temps idíl·lic per a la pràctica esportiva, i on la categoria popular ha donat el tret de sortida, puntualment a les 8.30 h, amb la veu de l'alcalde, Josep Maria Vallés, per validar l'inici del recorregut.

Les categories s'han anat succeint fins arribar als Special Cros i amb actuació dels Caparrots per celebrar les 25 edicions. L'Special Cros, cursa adaptada, ha presentat enguany la novetat dels esportistes amb TEA. A l'arribada tots els participants rebien una medalla per la seva participació. Els Bastoners tampoc s'han volgut perdre la festa i la seva actuació ha donat pas a les categories alevins, benjamins i prebenjamins que han efectuat les sortides llançades, en grups de cinc i de manera gradual, per evitar les caigudes i aglomeracions.

La directora de l'OMET, Alberta Fornesa, s'ha mostrat satisfeta per la participació i la consolidació de la cursa. L'alcalde, Josep Maria Vallès, es mostra ambiciós i li agradaria recuperar els 5.000 participants d'edicions anteriors.




Josep Maria Vallès

El repte és arribar a la xifra de 5.000 participants la propera edició.

Alberta Fornesa

És una cursa consolidada i feta a casa nostra. Estem molt contents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.