Pepe Díaz: una història de superació a la Marató de València

El santcugatenc finalitza en el lloc 133 dels 26.200 participants


  • Comparteix:

Pepe Díaz després de disputar la Marató de València / Foto. Pepe Díaz

Pepe Díaz després de disputar la Marató de València / Foto. Pepe Díaz

L'atleta santcugatenc Pepe Díaz ha fet un registre històric a la Marató de València, una de les més importants del món, amb un temps de 2 hores, 20 minuts i 9 segons. Díaz, atleta del Runners Espanyol, ha finalitzat en la posició 133 de 26.200 participants i ha batut la seva millor marca personal. El santcugatenc, atleta popular des de fa quatre anys, ha confessat que 'vaig pensar en retirar-me abans de disputar la cursa després de passar una mala nit, però gràcies a la meva dona vaig tirar endavant aconseguint un resultat magnífic'.

Pepe Díaz afrontava la segona marató de la seva curta carrera esportiva i ha aconseguit matrícula d'honor. I és que el santcugatenc s'ha convertit en el desè atleta espanyol de la Marató darrere de Reyes Estévez, Yago Rojo o Tariku Novales. Novales ha batut el rècord d'Espanya amb un registre de 2 hores, 5 minuts i 8 segons.

Pel que fa a l'actuació de Pepe Díaz, el santcugatenc s'ha mostrat molt satisfet, tot i els obstacles que ha hagut de superar.




Pepe Díaz

He passat molt mala nit i pensava si renunciar a disputar la cursa. Finalment, la meva dona i un amic m'han animat perquè la disputés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.