Eizmendi, segona al català


  • Comparteix:

L'atleta basca resident a Sant Cugat Isabel Eizmendi ha finalitzat en segona posició el Campionat de Catalunya de cros curt per equips. El seu club, l'Associació Esportiva Blanc-i-Blau, ha estat el guanyador i ja és un dels favorits per a l'estatal del mes de març.

Associació Esportiva Blanc-i-Blau, Vic i Associació Atlètica Catalunya han estat els tres primers classificats del títol nacional, que diumenge ha tingut lloc a la Torre Marimon de Caldes de Montbui. Eizmendi ha estat la segona atleta en creuar la linia de meta després dels quatre quilòmetres de recorregut. Davant seu només ha quedat Irene Alfonso, companya d'equip i corredora més especialitzada en distàncies curtes com la del cap de setmana.
Així valora el resultat Isabel Eizmendi.

Isabel Eizmendi

Molt contenta. Em vaig trobar molt bé i vaig tenir molt bones sensacions



Aquesta primera posició suposa, a més, la classificació per a l'estatal de clubs, que el proper 2 de març tindrà lloc al "Velódromo de la Zarzuela" de Madrid. Tot i que, d'entrada, l'objectiu del blanc-i-blau és situar-se entre els tres primers, una bona actuació d'Eizmendi i les seves companyes les podria situar al més alt del podi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.