5 atletes santcugatencs classificats per la Final Nacional


  • Comparteix:

El cros de Terrassa, el primer de la temporada, té un clar domini santcugatenc. 4 atletes santcugatenques aconsegueixen el passi per la Final Nacional i l'escola Joan Maragall guanya a les categories aleví masculí i benjamí femení per equips. Ruth Tomàs, del Ferran i Clua, guanya en prebenjamí femení amb molta comoditat.

El cros de Terrassa obre la temporada d'aquesta especialitat. Un total de 75 atletes santcugatencs han participat a la prova més multitudinària del Vallés Occidental. El domini santcugatenc s'ha fet evident a les diferents categories. En aleví, Lluc Riera ha finalitzat quart aconseguint el passi per la Final Nacional juntament amb Carla Català de l'Avenç, segona en benjamí femení. Els millors resultats els trobem a una categoria inferior on Ruth Tomás del Ferran i Clua s'ha imposat a la categoria prebenjamí femení i Maria Casademont del Joan Maragall que ha quedat tercera. Martí Payés del Joan Maragall en prebenjamí masculí ha quedat tercer. Oswaldo Romero, professor d'Educació Física del Joan Maragall, es mostra satisfet per l'actuació local.

Oswaldo Romero

A categoria aleví masculí hi ha el Jup Riera de Sant Cugat... i la tercera la Maria Casademunt del Joan Maragall.


L'altra gran vencedor de la cursa ha estat precisament l'escola Joan Maragall, campió per equips en aleví masculí i benjamí femení i sotscampió en aleví femení.

Aquest diumenge molts atletes de la nostra ciutat participen al cros de Sant Cugat. Escoltem Oswaldo Romero.

Oswaldo Romero

Home, és el cros de la nostra ciutat... és el cros més important que vivim aquí.


Recordin que aquest diumenge al Parc de la Pollancreda es donarà el tret de sortida a la vuitena edició del Cros Ciutat de Sant Cugat.












  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.