Nova cita amb l'atletisme


  • Comparteix:

El Parc de la Pollancreda acollirà el proper 18 de novembre el 9è Cros Ciutat de Sant Cugat. Els organitzadors de la cursa esperen arribar a 3000 participants.

El proper diumenge 18 de novembre l'atletisme serà el protagonista a la nostra ciutat. L'oficina Municipal d'Esport per a tothom (OMET) amb la col·laboració de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat organitzen la novena edició del Cros Ciutat de Sant Cugat.

L'edició d'enguany començarà de bon matí, des del punt horari de les nou del matí fins dos quarts de dues del migdia. Les diverses categories participants són prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil i popular, els atletes tindran la oportunitat de demostrar el seu nivell en dos circuits segons la categoria en la que competeixin, un de 867 metres i un altre de1230. El regidor d'esports Xavier Amador ha explicat que l'objectiu és crèixer i superar els 3000 participants. A més, ha remarcat que es continua amb l'utilització del xip electrònic.


Xavier Amador

Volem arribar als 3000 patricipants en totes les categories. Per segon any consecutiu utilitzem el xip




De moment encara no es pot saber quants participants prendran la sortida el dia 18 ja que les inscripccions continuen obertes. Per aquells que vulguin partipar-hi, la data màxima per a la inscripció serà el proper dijous 15 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.