Roger Roca i Mireia Sosa, reis de Catalunya


  • Comparteix:

Roger Roca i Mireia Sosa són els nous campions de Catalunya després de guanyar la Mitja Marató de Sant Cugat. Prop de 1300 atletes disputen la cursa que enguany celebrava la seva vint-i-cinquena edició.

Èxit organitzatiu de la Mitja Marató de Sant Cugat. La cursa ha començat puntualment a les deu del matí des de la Plaça dels Quatre Cantons amb el tret de sortida a càrrec de l'alcalde Lluís Recoder. El primer quilòmetre ha estat molt tranquil, però a partir del segon, Roger Roca ha fet una gran escapada i ha disputat els darrers dinou quilòmetres en solitari. L'atleta del Rayet Guadalajara ha invertit una hora i vuit minuts en finalitzar el traçat i s'ha quedat a un sol minut de superar el rècord de la cursa.

Pel que fa a la categoria femenina, Mireia Sosa ha guanyat amb un temps d'una hora, vint-i-cinc minuts i trenta segons. L'atleta del California Sports s'ha imposat amb onze segons d'avantatge respecte a la segona classificada, Estrella Ribo.

Oriol Cascalló i Ana Brito s'han emportat els premis locals Jaume Tubau.

El regidor d'Esports , Xavier Amador, ha volgut viure la festa de l'atletisme local de ben a prop, però s'ha posat com a fita de cara a les properes edicions, millorar-ne la participació.

Xavier Amador

Estem molt contents del desenvolupament d'aquesta prova en les darreres edicions, però de cara als propers anys hem de millorar aquests registres de participació



Un gran dia per l'atletisme santcugatenc que ha celebrat els 25 anys sent Campionat de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.