86a Jean Bouin amb presència santcugatenca


  • Comparteix:

www.jeanbouin.cat

www.jeanbouin.cat

Diumenge se celebra la 86a edició Cursa Jean Bouin que, com cada any, comptarà amb la presència d'atletes i esportistes santcugatencs. El Club Muntanyenc de Sant Cugat, tot i no presentar-se a la prova com a club, estarà representat per molts dels seus atletes que hi participaran per iniciativa pròpia. Qui no faltarà a la cita és el Col·legi Viaró, un assidu d'aquesta competició, amb més de 200 dels seus alumnes inscrits.

El Club Muntanyenc de Sant Cugat no participa en aquesta cursa com a club, però dóna permís als atletes que ho vulguin per participar-hi. Els entrenadors del club han preferit no inscriure el club a la prova per una qüestió de calendari, que presenta moltes competicions en poc espai de temps. Tot i l'absència del club a la cursa, no hi faltaran atletes del CMSC, que tractaran de repetir l'èxit de l'última edició, en la qual van aconseguir un or i una plata en categoria benjamí. El responsable de la secció d'atletisme del CMSC, Osvaldo Romero, explica aquesta absència.

Osvaldo Romero

Oficialment, el CMSC no participa en aquesta competició perquè així ho han determinat els tècnics.


El Col·legi Viaró sí que estarà a la Jean Bouin, una cita en la qual el col·legi participa massivament des de fa més de vint anys. És per això que l'escola local ja prepara prèviament la prova. Ho explica el professor d'Educació Física Norberto Duaso.

Norberto Duaso

Des de l'escola el que fem és preparar la prova amb entrenaments específics i petites competicions.





La 86a edició de la Cursa Jean Bouin se celebra aquest diumenge al Parc de Montjuïc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.