Leiva i Benhmbarka, convocats amb la selecció catalana de cros


  • Comparteix:

Imatge de Jaume Leiva

Imatge de Jaume Leiva

Els atletes del Club Atlètic Barcelonès Mohamed Benhmbarka i Jaume Leiva han estat convocats amb la selecció catalana de cros per participar en el Campionat d'Espanya que es disputa aquest diumenge a Haro, a La Rioja. Leiva creu que la seva convocatòria és un premi i que li servirà per preparar la Marató de Rotterdam, Holanda, que es disputa a l'abril.

Jaume Leiva i Mohamed Benhmbarka compartiran selecció amb atletes com Reyes Estèvez, Carlos Castillejos, Pol Guillem, Ayad Lamdassen, Jordi Comas i Àngel Mullera. El circuit, de 12 quilòmetres i de traçat pla, és propici, segons Jaume Leiva, per als seus companys de selecció Carlos Castillejos i Ayad Lamdassen.

Jaume Leiva

Esperem que amb la selecció poguem estar primers o segons. Tenim la sort que Castillejos i Lamdassen estaran segurament entre els cinc primers.











Jaume Leiva, qui actualment s'està preparant amb Mohamend Benhmbarka per a la Marató de Rotterdam que tindrà lloc el 10 d'abril, creu que una bona classificació seria acabar entre els 40 primers.

Jaume Leiva

Per a mi és com un premi perquè estic preparant la Marató de Rotterdam. Intentaré estar entre els 40 primers.






El Campionat d'Espanya de Cros es disputa aquest diumenge a Haro, La Rioja.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.