Sis santcugatencs al Campionat d'Espanya Cadet d'atletisme d'Oviedo


  • Comparteix:

Imatge del cartell del campionat d'Oviedo

Imatge del cartell del campionat d'Oviedo

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc estarà present aquest cap de setmana al 24è Campionat d'Espanya Cadet de Pista Coberta d'Oviedo i a la fase prèvia del Campionat de Catalunya a Sadabell. Sis atletes del club aniran a la prova asturiana, en què Cerrada i Rius tenen moltes opcions de podi, segons el coordinador de la secció d'atletisme del Muntanyenc, Oswaldo Romero.

Bernat Parpal, en perxa, Constança Cerrada, en triple salt, Olivia Robert, en 60 metres llisos, Blanca Rius, en 1000 metres llisos, Êlâ Bestué, en salt de llargada, i Francesc Viaplana, en salt d'alçada. Aquests són els sis atletes del Club Muntanyenc que participen al Campionat d'Espanya Cadet a Oviedo.

El coordinador de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc, Oswaldo Romero, creu que el fet que sis atletes estiguin en aquesta final estatal reflexa la bona feina feta pel club i la qualitat dels seus atletes. Romero assegura també que tant Cerrada com Rius són favorites a penjar-se una medalla.

Oswaldo Romero

Anem a competir. Constança Cerrada i Blanca Rius tenen bones marques.


A banda del Campionat Estatal Cadet de Pista Coberta d'Oviedo, aquest cap de setmana el Muntanyenc també tindrà atletes al Campionat de Catalunya infantil que es disputa a Sabadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.