El Muntanyec guanya tres ors i dues plates en el campionat de Catalunya juvenil


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Cora Salas

Imatge d'arxiu de Cora Salas

Les atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), Cora Salas, Zoya Naumov i Constança Cerrada s'han proclamat campiones de Catalunya en les modalitats de salt de llargada, 800 metres i triple salt, respectivament. A més, Bernat Parpal i Maria Abadal han finalitzat subcampions en salt de perxa i 60 metres tanques.

El Club Muntanyenc Sant Cugat ha estat un dels triomfadors en el campionat de Catalunya individual de pista coberta que s'ha disputat aquest dissabte a Sabadell. En salt de llargada, Cora Salas ha estat medalla d'or amb una marca de cinc metres i 66 centímetres. També ha pujat al més alt del caixó Zoya Naumov que ha estat la més ràpida en 800 metres amb un temps de 2 minuts i 20 segons. Per acabar amb el capítol de vencedors del CMSC, Constança Cerrada ha vençut en triple salt amb una marca d'onze metres i 56 centímetres.

També s'han endut medalla Maria Abadal que ha finalitzat subcampiona en 60 metres tanques amb un temps de 8 segons i 98 centèsimes. El mateix resultat ha obtingut Bernat Parpal en salt de perxa finalitzant segon amb un salt de quatre metres i 25 centímetres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.