Cora Salas, del Muntanyenc Sant Cugat, campiona d'Espanya juvenil de salt de llargada


  • Comparteix:

Cora Salas i Constança Cerrada / Font: 
Atletismecmsc.santcugatentitats

Cora Salas i Constança Cerrada / Font: Atletismecmsc.santcugatentitats

La secció d'atlestisme del Club Muntanyenc Sant Cugat ha aconseguit un primer lloc i un subcampionat en el Campionat d'Espanya juvenil en Pista Coberta disputat a València aquest cap de setmana. Cora Salas s'ha proclamat campiona de salt de llargada amb una millor marca de cinc metres i 68 centímetres, mentre que Constança Cerrada ha fet plata en triple salt amb un registre d'11 metres i 78 centímetres.

Salas ha corroborat el seu gran moment de forma i ha culminat un hivern triomfal amb aquest campionat. Cerrada, de la seva banda, no ha pogut superar la gallega Marta Lolo Bello i ha quedat en segona plaça de triple salt, categoria que es va endur al Campionat de Catalunya. A més d'aquests resultats, Berta Parpal ha aconseguit la 4a posició en salt de perxa, Maria Abadal ha acabat 7a als 60 metres tanques, i Zoya Naumov i Roger Sunyer no han pogut accedir a les finals de 800 metres i 60 metres tanques respectivament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.