La Cursa Popular de la Floresta torna a ser protagonista de la Festa Major del districte


  • Comparteix:

Imatge de la Cursa Popular de la Floresta de l'any 2010 / Font: Cursafloresta2010.blogsport.com.es

Imatge de la Cursa Popular de la Floresta de l'any 2010 / Font: Cursafloresta2010.blogsport.com.es

La 29a Cursa Popular de la Floresta donarà el tret de sortida als seus participants aquest diumenge a un quart de deu del matí. Els atletes hauran de recórrer 8 quilòmetres pels carrers del districte en el marc de la seva Festa Major.

Tot llest per a la Cursa Popular de la Floresta, que enguany arriba a la 29a edició. Els participants recorreran 8 quilòmetres pels carrers de del districte en una cursa que popularment ja s'anomena 'La Trencacames'. L'inici de la competició es donarà a un quart de deu del matí i a l'arribada hi haurà obsequis per a tots els participants. En la sortida massiva hi haurà atletes juvenils, sèniors i veterans. L'organitzador de la cursa, Xavier Sans, parla de l'encant de la cursa.

Xavier Sans

És una prova exigent però molt maca. Entrem a la zona de Can Busquets i passem pel bosc i, a més, hem eliminat un corriol que era perillós. Val la pena perquè passes una bona estona.


L'organització també pensa en els més petits ja que els atletes de menys de 14 anys tindran la seva pròpia cursa. Un recorregut de 1,5 quilòmetres en el qual es donarà el tret de sortida 10 minuts després de la cursa dels atletes sèniors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.