La Sant Silvestre supera d'un 20% les inscripcions del novembre passat


  • Comparteix:

A dia d'avui, la Sant Silvestre compta amb 700 inscrits / Font: Garminsantsilvestre.blogspot.com.es

A dia d'avui, la Sant Silvestre compta amb 700 inscrits / Font: Garminsantsilvestre.blogspot.com.es

La 14a edició de la Garmin Sant Silvestre Barcelonesa - Sant Cugat compta, a dia d'avui, amb uns 700 inscrits. Una xifra que supera en un 20% les inscripcions del mes de novembre de l'any passat. Des de l'organització es calcula que, donat el creixement que ha hagut en aquestes dates, hi haurà més corredors que en l'edició anterior. El termini d'inscripcions continua obert fins el 28 de desembre a les vuit del vespre.

La 14a edició de la Garmin Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat porta un molt bon ritme d'inscripcions. I és que fins a la data, ja hi ha 700 corredors que s'han inscrit. Com en l'edició anterior, l'organització limita la participació a 3.500 corredors. En l'edició de l'any passat es van inscriure 2.560 corredors. El cap de l'àrea de comunicació de la Sant Silvestre, Joan Montserrat, explica que donat el ritme d'inscripcions s'espera superar el nombre de l'any passat.

Joan Montserrat

L'objectiu és arribar i superar la xifra de l'any passat. Estem un 20 per cent per sobre. L'any passat van haver-hi 2.650 corredors i creiem que ho superarem.


La cursa, que es durà a terme pels carrers de la nostra ciutat, tindrà el mateix traçat que l'any passat, amb un total de 10 quilòmetres i un temps màxim d'una hora i mitja per a completar-la. Per aquesta edició, atletes com Jaume Leiva, campió d'Espanya de Mitja Marató i de la Behobia de Sant Sebastià, entre d'altres, o Abdel Ait, medalla de plata en la marató dels Jocs Paralímpics de Londres, han confirmat la participació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.