Els atletes del Muntanyenc pugen al podi del Campionat de Catalunya de Relleus


  • Comparteix:

Tom Fabra, José González, Édouard Ruiz i Marc Sala han aconseguit el bronze del campionat / Font: Club Muntanyenc Sant Cugat

Tom Fabra, José González, Édouard Ruiz i Marc Sala han aconseguit el bronze del campionat / Font: Club Muntanyenc Sant Cugat

Els conjunts aleví masculí i femení de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat aconsegueixen medalla al Campionat de Catalunya de relleus. El femení ha assolit la plata a la prova de 3x600 metres i el masculí s'ha endut el bronze als 4x60 metres.

El Club Muntanyenc Sant Cugat ha tingut representació a la jornada final del Campionat de Catalunya de relleus que s'ha disputat a l'estadi Josep Mª Pallàs de Vic.
L'equip aleví femení format per Mariona Cortès, Queralt González i Clàudia Pomés ha guanyat la medalla de plata als 3x600 metres. El conjunt ha acabat la prova en cinc minuts, 54 segons i 13 centèsimes.
El conjunt aleví masculí de Tom Fabra, José González, Édouard Ruiz i Marc Sala han aconseguit la tercera posició als 4x60 metres. L'equip ha finalitzat la prova en 35 segons i 87 centèsimes.
El Muntanyenc ha comptat amb la representació d'un total de vuit conjunts, quatre femenins i quatre masculins.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.