Tecnopeu es converteix en nou col·laborador de la Mitja Marató de Sant Cugat


  • Comparteix:

Tecnopeu és el nou col·laborador de la Mitja Marató de Sant Cugat

Tecnopeu és el nou col·laborador de la Mitja Marató de Sant Cugat

La 30a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat, amb 600 inscrits fins al moment, té nou col·laborador amb l'empresa Tecnopeu, que oferirà a tots els participants un estudi biomecànic gratuït. La cursa es disputarà el 29 de setembre amb sortida de l'avinguda del Pla del Vinyet i arribada a la Rambla del Celler.

La clínica podològica Tecnopeu oferirà a tots els participants de la Mitja Marató un estudi biomecànic gratuït valorat en 60 euros. Tecnopeu entra a col·laborar per primer cop amb la cursa que enguany compleix els seus 30 anys d'història. Els participants que vulguin podran rebre un estudi biomecànic gratuït els dies després de la cursa i reservant cita per telèfon.

El podòleg responsable de Tecnopeu, Roberto Chaves, comenta que és important que la gent es faci estudis d'aquest tipus per evitar possibles lesions.

Roberto Chaves

És un estudi de tots els músculs, les articulacions, postural. Mirem si hi ha alguna alteració o lesió produïda durant l'activitat física.


L'estudi compta amb revisió postural, podal i de totes les articulacions que participen en el procés atlètic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.