Les 5 Milles Femenines de Valldoreix es renoven per fer la prova més atractiva


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Meléndez, Gavaldà, Puig i Sàbat en la presentació de les novetats tècniques

D'esquerra a dreta, Meléndez, Gavaldà, Puig i Sàbat en la presentació de les novetats tècniques

L'11a edició de les 5 Milles Femenines de Valldoreix, prevista per al 9 de març, presenta moltes novetats. Per primera vegada, la inscripció serà de pagament, excepte per als menors d'edat i les dones en atur. El circuit, totalment urbà, constarà d'una única volta i les distàncies per a les categories petites, enguany mixtes, s'han reduït. Les inscripcions estan obertes fins el 5 de març.

L'edició d'aquest any serà la més novedosa de les que s'han disputat. L'organització ha introduït diferents canvis tècnics amb l'objectiu de fer més atractiva la competició. La cursa principal obrirà la matinal a dos quarts de deu per continuar amb les curses infantils. El director tècnic de la prova, Rafa Meléndez, assegura que els canvis faran més agradable la cursa a les participants i promocionarà la participació escolar.

Rafa Meléndez

En ser una prova d'una volta els participants ho agraeixen. Així el trànsit es veurà afectat el mínim possible. I incentivem la participació escolar posant les curses més tard.


El citcuit serà totalment urbà i constarà d'una única volta en el cas de la cursa sènior. La resta de curses també s'han adpatat i s'han rebaixat les distàncies per fer-les més assequibles.

Per participar en les milles d'enguany caldrà pagar inscripció, 10 o 12 euros segons si és amb xip o sense. Els menors d'edat i les dones en atur tenen inscripció gratuïta. El vocal d'Esports, Xavier Gavaldà, afirma que la mesura respon a la professionalització de la competició.

Xavier Gavaldà

La mesura és per racionalitzar despeses. Per com hem professionalitzat la cursa, creiem que ha de ser de pagamanet.


Les inscripcions es poden fer on line a Cincmillesfemenines.com o bé presencialment també en els diferents punts que s'han establert pel Vallès.

Per primera vegada també hi haurà possibilitat de fer dues sessions d'entrenament, previstes per al 23 de febrer i el 2 de març a les deu del matí.

Els participants rebran una samarreta tècnica i la bossa del corredor. L'organització preveu una participació d'unes 500 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.