El StQLímpics, dedicat a l'atletisme, tanca el curs divendres a la Guinardera


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Setanta atletes prendran part aquest divendres a partir de les onze a la cloenda dels StQLímpics 2014 a la pista de la Guinardera. Els participants, que durant el curs han treballat l'atletisme amb un entrenador del Muntanyenc, competiran en tres proves. L'acte està organitzat i coordinat per la secció d'atletisme adaptat del Muntanyenc en col·laboració amb les entitats de la Taula de persones amb discapacitat.

Els participants competiran en 60 metres tanques, 60 metres llisos i llançament de vòrtex. L'acte acabarà amb el lliurament de copes i medalles i un pica-pica, tot sota l'atenta mirada de Fèlix, la mascota dels StQLímpics.

Els StQLímpics van nèixer el 2012, any olímpic amb els Jocs de Londres, amb el propòsit de promoure l'esport entre les persones amb transtorns intel·lectuals o malaties mentals, fomentar un estil de vida saludable, augmentar l'autoestima i sensibilitzar la ciutadania. Per tal de donar-li continuïtat a la iniciativa i davant la falta de recuros econòmics del centres i entitats esportives, la Taula per a les persones amb discapacitat va decidir dedicar cada any a treballar un esportt diferent amb l'objectiu d'organitzar un altres StQLímpics.

Els participants són usuaris d'Aspasur Valldoreix, ASDI, GURU, Residència Sant Medir i el Taller Jeroni de Moragas, entitats que formen la Taula per a persones amb discapacitats i lideren aquest projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.