Bàsquet: El conjunt femení de la UESC a punt de debutar a la segona catalana davant el Secà d'Urgell


  • Comparteix:

El sénior femení de bàsquet de la UESC ultima els preparatius per començar la nova temporada amb un amistós contra el Mataró B. Les jugadores que entrena Iltes Luque van oferir un bon joc tot i perdre de tres punts. Les santcugatenques debuten a la segona catalana davant el Secà d'Urgell a la Sala Escolar aquest cap de setmana.

A falta de quatre dies per iniciar la nova temporada, el conjunt femení de la UESC treballa de manera intensa per preparar el primer partit de lliga davant el Secà d'Urgell. L'entrenadora santcugatenca, Itas Luque, analitza el rival d'aquesta primera jornada de lliga.

Itas Luque

EL Secà d'Urgell és un bon rival tot i que la temporada passada les vam derrotar

Pel que fa a la plantilla d'aquesta temporada, quatre han estat les incorporacions, de les que destaca la pivot de 32 anys, Rosa Rojo. Luque comenta el que pot aportar aquesta jugadora a l'equip vermell-i-negre.

Itas Luque

Rosa Rojo pot aportar molta experiència a l'equip en moments clau de partit

UESC-Secà d'Urgell, primera jornada de lliga a la segona catalana que donarà inici aquest dissabte a partir de les set de la tarda a la Sala escolar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.