La UE Sant Cugat inicia la temporada jugant al pav 3 contra el Platges de Mataró


  • Comparteix:

La UESC torna a la competició, i ho fa al pav 3 de la Rambla del Celler

La UESC torna a la competició, i ho fa al pav 3 de la Rambla del Celler

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) enceta el curs al grup 1 de Copa Catalunya contra el Platges de Mataró. El matx es disputarà diumenge a dos quarts de cinc de la tarda i serà al pav 3 de la Rambla del Celler. Un horari i una pista poc habituals per als de Marc Guillem, que en qualsevol cas no cerquen excuses i pretenen començar aquesta ambiciosa temporada amb victòria.

Després d'un estiu convuls, amb fins a cinc incorporacions i el comiat fa pocs dies del director tècnic del club, Sergi Sànchez, la UESC masculina segueix treballant a marxes forçades per accelerar la integració de les noves peces i agilitzar quan abans millor els engrenatges de l'equip. Durant aquesta mateixa setmana s'anunciava les dues últimes incorporacions, la d'un vell conegut de l'entitat, Pep Garcia, i la del turc Yusuf Ozciger, procedent del segon equip de l'Efes Pilsen.

Tot plegat, per arribar a la primera jornada de competició contra un conjunt sòlid, el Platges de Mataró, amb un bloc format fa ja algunes temporades i que es caracteritza per mantenir el ritme del partit a nivells de molta intensitat, sobretot en defensa. A més, els mataronins han incorporat enguany Èric Mañés, un dels interiors més cotitzats de Copa Catalunya, que aportarà encara més pes a l'equip.

El tècnic de la UESC, Marc Guillem, augura un rival complicat i lloa tant la incorporació de Mañés com la força del col·lectiu maresmenc.

Marc Guillem

Juguem contra un rival el bloc del qual porta molts anys, que van demostrar que eren capaços de controlar el ritme del partit.


El tècnic del Platges de Mataró és un vell conegut de la UESC, Joan González, que va dirigir el cadet 1 de l'entitat fins l'hivern de l'any passat. Pel que fa al canvi de pista, Marc Guillem ha assegurat que tots dos equips jugaran 'com a visitants', però que això no els eximeix de fer un bon paper en aquesta jornada inicial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.