El Bàsquet Neus, primer rival del Qbasket Sant Cugat a Segona Catalana


  • Comparteix:

El Qbasket SC debutarà a Segona Catalana en un compromís de nivell / Font: Qbasket SC

El Qbasket SC debutarà a Segona Catalana en un compromís de nivell / Font: Qbasket SC

El Qbasket Sant Cugat debuta a Segona Catalana aquest diumenge a dos quarts de sis de la tarda contra el Bàsquet Neus. El partit es disputarà al pav 1 de la Rambla del Celler i enfrontarà els santcugatencs a un dels rivals, a priori, més potents de la categoria. Els badalonins van descendir la passada temporada de Primera Catalana, motiu pel qual es preveuen com un dels equips favorits a ser a la part capdavantera de la taula.

Ernest Santana i el seu cos tècnic han acabat la pretemporada satisfets, sobretot en termes de treball col·lectiu. El grup ha conjuntat sensacions i ha avançat a nivell tècnic i físic, malgrat que encara hi ha detalls tàctics a polir. I bona mostra d'això han estat els resultats. En els tres enfrontaments de preparació els santcugatencs han obtingut dues victòries i una derrota. El Bàsquet Ribes de Segona Catalana i el Pineda de Primera van sucumbir al Qbasket, que no va poder amb el Sitges, també de Primera.

El rival d'aquesta jornada, però, seguirà posant a prova el nivell dels blau cel. I és que el Bàsquet Neus compta amb un sòlid bloc consolidat des de fa ja quatre temporades, tot i que pel partit no podran comptar amb el seu home referència, Sergio Vera. Ernest Santana avisa que s'hauran de deixar la pell per poder endur-se el triomf en aquest primer matx.

Ernest Santana

A priori, sobre el paper, són clars favorits. Duen el mateix grup humà treballant des de fa tres o quatre anys i haurem de suar moltíssim per treure la victòria.


Santana compta amb els 11 jugadores de l'equip, malgrat que el base Ferran Blanc tot just retorna després d'una lesió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.