El femení de la UE Sant Cugat no pot amb el CB Granollers


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El femení de la Unió Esportiva Sant Cugat perd (65-58) contra el CB Granollers a la segona jornada del grup 2 de Primera Catalana. Les noies de German Simón no poden superar així el conjunt granollerí i es queden a mitja taula amb una victòria i una derrota.

El matx s'ha decidit en el segon temps amb un parcial anotador des del perímetre favorable al Granollers que ha servit per deixar enrere en el marcador a les santcugatenques, després de dominar durant els dos primers quarts.

El tècnic de la Unió Esportiva Sant Cugat, Germán Simón, valora positivament el partit de les seves jugadores tot i la derrota, contra un rival dels que han d'estar a dalt i al que han arribat a guanyar per 14 punts.

German Simón

Era una sortida complicada i contra un rival que sabíem que estarà a dalt. La setmana passada vam fer un mal partit i vam guanyar i aquesta al revés.


La següent setmana les santcugatenques reben la visita del Sant Nicolau de Sabadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.