El QBasket Sant Cugat bat el Martinenc i s'afiança a la part alta de la taula


  • Comparteix:

El QBasket ha aconseguit una important victòria a la pista del Martinenc | Foto: QBasket

El QBasket ha aconseguit una important victòria a la pista del Martinenc | Foto: QBasket

El QBasket Sant Cugat masculí guanya (82-86) un rival directe, el Martinenc, a la 13a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els blau cel han aixecat un desavantatge de 20 punts i tanquen l'any amb més victòries que derrotes, set triomfs i sis desfetes, i consoliden la seva plaça a la part noble de la classificació.

El QBasket Sant Cugat ha sabut recuperar-se del gran començament del Martinenc, que des de la línia de 3 ha martellejat l'anella santcugatenca als primers compassos del partit i ha marxat de fins a 20 punts. Després de la tempesta, els d'Ernest Santana han recuperat terreny a partir de la defensa i han reduït a 10 punts el desavantatge a la mitja part (49-39). Al segon temps, la bona feina darrere dels blau cel ha continuat fins a donar la volta al marcador i endur-se una victòria molt important.

L'entrenador del QBasket Sant Cugat, Ernest Santana, destaca la gran feina dels seus jugadors.

Ernest Santana

Veniem amb molta confiança, tot i que sabiem que era important. Estic molt orgullós dels jugadors, és la tònica a seguir per estar entre els 4 primers.


Després de les vacances de Nadal, el QBasket Sant Cugat rebrà el CB Alisos a la 14a jornada del grup 3 de Segona Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.