Una UE Sant Cugat expectant als perills del Tordera pretén allargar la bona ratxa


  • Comparteix:

La UESC femenina no es refia d'un rival perillós

La UESC femenina no es refia d'un rival perillós

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina no es refia dels perills d'un Tordera que s'ha reforçat aquesta setmana amb una aler-pivot americana amb experiència a la lliga universitària, Brandy Brown. Les del Maresme, que es troben en un irregular moment de rendiment, visiten el pav 1 aquest dissabte a un quart de vuit del vespre.

Quan un equip es reforça amb grans noms i centra el seu rendiment en aquestes jugadores pateix el risc de ser inestable i tenir un rendiment irregular. Aquest és, de moment, el camí que ha resseguit el Tordera aquest curs. Les maresmenques es van fer amb els serveis d'algunes peces amb l'objectiu de consolidar un bloc candidat a ascendir a Copa Catalunya, tot i que algunes baixes i el fet que a hores d'ara els restin dos partits pendents situen a hores d'ara l'equip novè, això sí, amb 11 triomfs en 18 partits.

Tot plegat, amb una base titular que passa per ser una gran directora de joc, una aler de la talla de Méndez, que ja va fer mal a l'anada a les de Germán Simón, i amb la darrera incorporació de Brandy Brown, que ha arribat a la disciplina torderenca aquesta setmana. Brown, procedent de la Universitat de Kansas, és una aler-pivot versàtil, contundent pel seu físic però amb bona mà des de fora.

Simón remarca el perill de les estrelles del Tordera i apel·la a la solidesa del bloc de les seves jugadores per assolir el triomf. A més, el tècnic remarca que el rival encara té marge per ser entre els primers classificats.

Germán Simón

Basen el seu joc en les jugadores de qualitat que tenen. Són equips que poden tenir una ratxa de qualitat, però tindrem les nostres opcions.


L'entrenador de la UESC té tots els efectius disponibles per al partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.