La UE Sant Cugat recorda l'anada i busca tornar-li la moneda al Premià


  • Comparteix:

La UESC vol mantenir l'estabilitat de casa també a domicili

La UESC vol mantenir l'estabilitat de casa també a domicili

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina no oblida el partit de la primera volta contra el Premià i apel·la a aquest sentiment per tornar la derrota a les premianenques. Les vermell-i-negres visiten les del Maresme, aquest dissabte, a tres quarts de sis de la tarda. Es tracta d'un partit clau de cara a agafar distància a una fase de permanència a Primera Catalana que és a només una derrota de diferència.

Va ser a la jornada set quan el Premià va arribar al pav 1 per, a priori, patir per endur-se el triomf i obtenir una teòrica derrota. Ara bé, les premianenques van sorprendre al tram final les de Germán Simón i això va suposar la primera de tres derrotes consecutives, la primera mala dinàmica de les vermell-i-negres aquest curs. La seva línia exterior va causar estralls a una UESC que ara vol tornar aquest mal tràngol a les maresmenques.

El Premià és tretzè, a un partit de la salvació i a dos de les santcugatenques, malgrat que les de Simón compten amb un partit més. Per tot plegat, tal com afirma el tècnic, el partit és clau per posar terra de per mig amb els llocs calents de la classificació. L'entrenador recorda també el cop del partit d'anada.

Germán Simón

És un partit que va ser una derrota inesperada i, més que la revenja és la vitalitat d'aquests punts, i sumar un partit més.


La UESC comptarà amb tots els efectius per al partit contra el Premià, que provarà de fer valdre l'exhaustiva defensa zonal que utilitza a les últimes jornades i que li ha donat bon rendiment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.