AVARIA DE RÀDIO No hi ha emissió al 91.5 FM a causa d'una avaria tècnica. Podeu seguir la programació a través del web, app i Alexa.

La UE Sant Cugat lluita contra un rival intimidant i ferit, el Boet Mataró


  • Comparteix:

Fernando Cerqueira, en una acció contra el CN Sabadell

Fernando Cerqueira, en una acció contra el CN Sabadell

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) rep aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia la visita d'un dels conjunts més complets del grup 1 de Copa Catalunya, un Boet Mataró gestat per ascendir a Lliga EBA. Els de Mario del Campo es veuran les cares amb jugadors amb experiència a categories majors, que formen un equip que a hores d'ara és cinquè, amb el mateix balanç que el tercer i el quart. Els mataronins, a més, arriben ferits després de perdre dos partits a casa contra rivals directes.

La UESC disputa la segona jornada del seu particular 'Tourmalet' que duu els vermell-i-negres a encadenar tres partits seguits contra segon, cinquè i quart, o el que és el mateix, Barberà, Boet Mataró i CB Mollet. En el primer d'aquests compromisos, les nombroses baixes amb les quals comptava del Campo i la seva poca profunditat de banqueta els va acabar passant factura. Aquest cap de setmana, malgrat recuperar alguns efectius, serà necessari un millor rendiment tenint en compte la versatilitat del Boet.

Amb el quintet titular, segurament, més potent de Copa Catalunya, format pel base Carles Canals, els alers Marc Rubio i Marc Forcada, i la intimidant parella interior Marc Hermoso-Sergi Homs, els mataronins aspiren a tot. Ara bé, els maresmencs arriben en un dels moments més dolorosos de la temporada després de dues derrotes seguides a casa contra rivals directes, el Barberà i el Mollet. Per tot plegat, el Boet provarà de fer pagar els plats trencats a la UESC. Mario del Campo destaca la dificultat del rival.

Mario del Campo

És un bloc impresionant, un equip per estar a Lliga EBA. Estan en una dinàmica que no és la nostra, la seva és assolir l'ascens de categoria.


Del Campo utilitzarà jugadors del sènior B per completar la convocatòria, que compta amb les baixes d'Adrià Mesa i Unai García.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.