La UESC repeteix un desplegament defensiu de llibre per superar el Mollet


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) s'obstina a vèncer els grans de Copa Catalunya i supera el CB Mollet (84-66) amb un nou recital defensiu. Els de Mario del Campo han deixat els molletans, tercer millor atac de la competició, amb 23 punts a la segona part. Després de superar la jornada passat el Boet Mataró, la UESC es manté a només dues victòries de la promoció d'ascens.

Si algun segell ha imprès del Campo en els nou partits que ha dirigit la Unió Esportiva Sant Cugat és una incansable intensitat defensiva, que ha fet que aquesta jornada anul·lés quasi bé per complet l'intimidant potencial ofensiu del CB Mollet. La permanència matemàtica és cada vegada més a prop, però els números no només diuen això, sinó mostren que la promoció d'ascens és a tant sols dos triomfs.

I tot plegat, en demostracions d'esforç coral com l'oferta davant el Mollet. Ja des del principi la UESC ha sortit a treure's la por del damunt, pràctic en atac i atent darrere. Un dels referents dels visitants, Pedro Cuesta, ha fet que el seu equip donés un pas endavant i se situés de ple en la lluita pel control del matx, i en el segon quart ha irromput com un vendaval el darrer fitxatge del Mollet, l'americà Delonte Nut Taylor Jr, que amb la seva versatilitat de possibilitats en atac ha liderat l'ataca molletà.

La UESC no s'arronsava, i el descans ha estat precedit per uns altíssims nivells d'encert per part de tots dos equips, que no han trencat la igualtat. A la represa, la maquinària defensiva santcugatenca s'ha desengreixat i ha tornat a fer estralls al rival, que ha vist com la UESC sortia al pas de qualsevol intent de tallar la teranyina teixida a còpia de variants defensives.

Impel·lit des de darrere, els de del Campo han tornat a l'eufòria ofensiva. Primer a través d'un Curto imparable, després a través d'un David Carbonell cada vegada més sòlid i per acabar mitjançant l'autoritat a la categoria d'Alberto Reyes. Només el punt d'honor de Cuesta ha fet trontollar la sòlida victòria local, celebrada pel seu tècnic, Mario del Campo.

Mario del Campo

Han anotat 23 punts entre el tercer i el quart quart, darrere hem estat tots, des de la banqueta i amb els entrenadors. El partit l'hem guanyar darrere.


La setmana que ve els vermell-i-negres visiten un rival directe en aquesta esperançadora lluita, l'Artès, que també compta amb 13 triomfs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.