El Qbasket Sant Cugat torna a Salou per participar en el Torneig Mare Nostrum


  • Comparteix:

L'infantil femení és un dels quatre equips del club participants / Foto: Qbasket

L'infantil femení és un dels quatre equips del club participants / Foto: Qbasket

El Qbasket Sant Cugat participarà en el torneig Mare Nostrum entre dilluns i dimecres de la setmana que ve a Salou. El club santcugatenc presenta quatre equips, infantil femení, preinfantil masculí, cadet 1 i júnior 2 en un torneig en què participen clubs del nivell del Cornellà, el Cerdanyola, la Salle Manresa i el Sant Andreu de Natzaret.

El Qbasket Sant Cugat torna a participar per segon any en el torneig Mare Nostrum i enguany ho fa amb quatre equips. L'infantil femení es veurà les cares contra el CB Vilaseca, el CB la Selva i la Salle Ploms. El preinfantil masculí, format per la barreja de dos equips, està en el grup 1 amb el Tecla Sala, el Sant Joan de Mata i el CB Cornellà. Pel que fa al cadet 1, amb jugadors del 2 i el 3, comparteix grup amb el Sant Andreu de Natzaret, el Tecla Sala i el Sant Feliu de Guíxols. I el darrer dels equips del Qbasket participants, el júnior 2, jugarà contra la Salle Manresa, el CE Laietà i el CB Sant Just.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.