La UE Sant Cugat visita una JE Terrassa B que encara no sap què és vèncer


  • Comparteix:

La UESC torna a jugar a domicili

La UESC torna a jugar a domicili

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina s'obliga a obtenir el triomf a la pista del cuer del grup 2 de Primera Catalana, el Joventut Terrassa B, per seguir apropant-se a la salvació directa. Les santcugatenques esperen mantenir les egarenques sense cap triomf aquest curs en un partit que donarà el tret de sortida diumenge a dos quarts d'una del migdia. Aquest serà el segon dels tres partits consecutius que disputen les de Germán Simón lluny de Sant Cugat.

Respectant el rival però amb la sinceritat de saber que no ha estat capaç de vèncer cap equip en les 25 jornades de competició. Aquestes són les premises de Germán Simón per encarar el partit contra el JET B. El triomf cobra encara més importància tenint en compte que la UESC no pot adormir-se, i és que les places de promoció de descens són a tant sols un partit.

Si les vermell-i-negres són capaces d'obtenir la previsible victòria d'aquest cap de setmana i repetir la feina a la jornada següent a la pista del CESET afrontaran les tres darreres jornades amb plenes opcions de salvar-se d'una manera solvent. L'anada dóna optimistes perspectives a la UESC, que va apallissar les egarenques (70-48) al pav 1 de la Rambla del Celler en partit corresponent a la jornada 11.

El tècnic de les de Sant Cugat, Germán Simón, qualifica de 'cop dur' tot el que no sigui obtenir el triomf de la pista egarenca.

Germán Simón

S'ha de tenir respecte a tots els rivals, evidentment la classificació marca quin objectiu tenim. El fet de no guanyar suposaria un cop fort.


Simón tindrà tota la plantilla disponible per aquesta jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.