El Qbasket Sant Cugat espera evitar definitivament el descens directe


  • Comparteix:

El Qbasket, a trencar la pitjor ratxa de la temporada

El Qbasket, a trencar la pitjor ratxa de la temporada

El Qbasket Sant Cugat femení pot oblidar-se definitivament del descens directe a Tercera Catalana aquest cap de setmana si supera el CN Caldes, que es troba només una posició per sobre al grup 3 de Segona Catalana. Les santcugatenques es conjuren per trencar la ratxa de nou derrotes consecutives en un partit que es disputa aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia a Caldes de Montbui.

A hores d'ara les blau cel compten amb una diferència de dos triomfs respecte el descens directe, que marca el CBF Cerdanyola. Les de Sant Cugat tenen el bàsquet average guanyat amb les cerdanyolines, de manera que si aquesta jornada són capaces de superar un rival directe com el CN Caldes ja hauran certificat la seva presència a la promoció de descens, evitant el descens directe.

A més, les de Jaume Rovira necessiten variar la dinàmica per trencar amb la ratxa de 10 derrotes seguides i agafar energies i sensacions de cara a una eliminatòria tant dura com un play-off de permanència, una fase crua després de tota una temporada de treball. En cas d'acabar en l'actual posició, l'avantpenúltima, les blau cel es jugarien seguir a Segona Catalana contra el 11è del grup 2, posició a la qual opten Corbera, Pallejà, Castellbisbal o Lleida B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.