Manel Blanco s'uneix a De Paula i Cosp i també deixa la UE Sant Cugat


  • Comparteix:

Manel Blanco deixa la UESC / Font: Ebabacademy.com

Manel Blanco deixa la UESC / Font: Ebabacademy.com

Manel Blanco, entrenador del júnior 1 de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC), s'uneix a les baixes d'Òscar de Paula i Enric Cosp i deixa l'entitat vermell-i-negra. Blanco ha dit en declaracions a Cugat.cat que des de la marxa de Sergi Sánchez, director tècnic, s'ha sentit 'sol i sense una línia marcada a seguir'. L'entrenador ha assegurat que 'no veu clar' que la temporada que ve es pugui seguir complint els nivells d'excel·lència que requereix una categoria Preferent. Per això decideix 'fer un pas enrere' i deixar la UESC.

Blanco ha assegurat que la relació entre el seu equip i la resta del planter va canviar arran de la marxa de Sánchez, generant una 'desconnexió' i vivint unes decisions que han fet que no s'hagi trobat còmode ni amb la confiança suficient com per mantenir la seva relació amb el projecte. De fet, l'entrenador ha dit que hi havia certes situacions, com la permissivitat de la junta davant la negativa d'alguns jugadors d'entrenar i jugar amb el conjunt que entrenava, que suposaven 'una falta de respecte'.

Manel Blanco

Alguns jugadors no volien venir a entrenar ni a jugar i eren fills de directius. La junta no ha fet cas a aquests fets.


El ja exentrenador de la UESC ha dit que les converses amb Sergi Sánchez encaminaven l'entitat a mantenir unes garanties d'excel·lència que no creu que es podran garantir amb la línia que segueix actualment el club. Blanco assegura que s'ha sentit sol i que per tot plegat ha pres la decisió de marxar.

Manel Blanco

M'he sentit sol sense cap línia a seguir i no volia seguir una altra temporada de la mateixa manera.


L'entrenador tanca la seva tercera etapa al club, després d'haver dirigit, entre d'altres, el primer equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.