La UE Sant Cugat guanya el primer partit de la temporada davant la Bisbal Bàsquet

La UESC ha iniciat amb triomf la lliga / Font: UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat masculina guanya el primer partit de la temporada davant la Bisbal Bàsquet (81-75) en la primera jornada del grup 2 de Copa Catalunya. El jove projecte de Germán Simón comença el curs amb una victòria ajustada a casa i deixa bones sensacions.

Victòria treballada de l'equip vermell-i-negre que ha anat de menys a més davant la Bisbal Bàsquet. El primer quart ha estat molt disputat, amb una UESC que no estava del tot còmoda i que ha anat a remolc del conjunt visitant. En el segon període de matx, els santcugatencs han fet un pas endavant i han capgirat el marcador favorable a l'equip bisbalenc que guanyava de 3, per arribar a la mitja part 33-28.

Després del descans, el partit ha seguit la mateixa tònica del quart anterior amb una UESC portant la iniciativa i una Bisbal Bàsquet que no aixecava cap, i els santcugatens han arribat a posar fins a 10 punts de diferència. Els visitants han augmentat en intensitat i en el inici de l'últim quart han posat les taules en el marcador. El partit s'ha acabat trencant i els santcugatencs han apretat una Bisbal Bàsquet desinflada per acabar emportant-se el matx 81-75.

El tècnic de la UESC, Germán Simón, destaca la victòria però es mostra crític amb la quantitat de punts rebuts.