La UE Sant Cugat perd i trenca a Vic un inici de temporada de mèrit

Instant del partit / Font: UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina de bàsquet trenca la ratxa de tres victòries a la lliga en perdre (89-65) a la pista del CB Vic i deixa de ser colíder del grup 2 de Copa Catalunya. Els vermell-i-negres s'han vist superats des de l'inici del partit i han anat a remolc sense cap opció de plantar cara un Vic superior.

La primera derrota de la UESC a la lliga ha arribat a la quarta jornada, però ho ha fet de forma clara i contundent. Un primer quart per oblidar amb només tres punts per als vermell-i-negres i un desavantatge de 15 evidenciaven que el partit seria complicat per als de Germán Simón. En el segon quart els santcugatencs han despertat i han guanyat el parcial, però han arribat al descans encara amb una diferència massa àmplia (42-30).

Després de passar pels vestidors la UESC necessitava seguir eixugant el desavantatge, però ha passat tot el contrari. El CB Vic ha seguit encertat per acabar el tercer període amb 19 punts més que la UESC. Amb el partit molt coll amunt els vermell-i-negres ja no han tingut esma per optar al triomf i han acabat encaixant una derrota clara per 24 punts de diferència.

La UESC rebrà la setmana vinent el Castellar.