La UE Sant Cugat es farceix de voluntat per fer front a un repte titànic


  • Comparteix:

La UESC lluitarà per reaccionar davant un poderós GEiEG

La UESC lluitarà per reaccionar davant un poderós GEiEG

El femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) té una prova de foc aquest dissabte a un quart de set de la tarda a una de les pistes més inaccessibles del grup 1 de Primera Catalana de bàsquet, la del GEiEG B. Les santcugatenques van caure el cap de setmana passat contra el CN Terrassa a casa, i cerquen ara regularitat en el joc i rendiment en els resultats davant d'un dels conjunts grans de la categoria.

L'equip gironí forma part de l'ambiciós projecte basquetbolístic d'una entitat que vol tenir un paper important en el bàsquet femení. El primer equip lidera a hores d'ara el grup 1 de Copa Catalunya, posició d'ascens a Lliga Femenina 2, la categoria de plata del bàsquet estatal. El filial té també un bon rendiment, amb tres triomfs en els tres primers partits, dos d'ells per un estret marge.

A la primera jornada va desfer-se amb solvència del Roser, i a la segona i tercera va vèncer per dos punts i per només un punt Olot i Vilassar de Dalt. La UESC ha estrenat la nova etapa amb Rafa Delgado al capdavant cercant joc i regularitat, sense ser encara un conjunt sòlid en grans fases del partit. Període d'adaptació que l'ha dut a estrenar-se amb triomf davant Vedruna Gràcia i caure davant CN Sabadell i CN Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.