Una UE Sant Cugat ascendent rep el tercer, el Sant Andreu Natzaret


  • Comparteix:

La UESC torna al pav 1 per mantenir la bona línia de la setmana passada

La UESC torna al pav 1 per mantenir la bona línia de la setmana passada

La Unió Esportiva Sant Cugat de bàsquet espera fer valer el seu bon moment de forma per superar el tercer, el Sant Andreu Natzaret, aquest dissabte a dos quarts de sis de la tarda al pav 1 de la Rambla del Celler. Les vermell-i-negres arriben a la cita amb ànims renovats després d'assolir el primer triomf a domicili el cap de setmana passat a la pista del Lluïsos de Gràcia. La UESC és a hores d'ara el primer equip fora de les places de promoció de permanència del grup 1 de Primera Catalana.

Una vegada resolta l'assignatura pendent, aconseguir estrenar-se lluny de Sant Cugat, les de Rafa Delgado volen reforçar ara el seu valor de garantia, els partits a casa. Dels nou enfrontaments disputats fins ara per part de la UESC, quatre han estat al pav 1, dels quals tres han estat victòries. Ara bé, els rivals que han sucumbit al pavelló de la Rambla del Celler han estat Vedruna Gràcia, Grup Barna B i CB Olot, o el que és el mateix, cinquè per la cua, penúltim i quart per la cua, respectivament.

Les perspectives per aquest cap de setmana són menys esperançadores, malgrat el bon moment emocional de les santcugatenques. El rival és un dels ja tradicionals equips punters de la categoria, un Sant Andreu Natzaret que només ha caigut en una ocasió aquest curs a domicili, amb tres victòries en quatre desplaçaments. Les badalonines van superar en un partit ajustat a la jornada anterior el quart, el Vilassar de Dalt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.