La UE Sant Cugat pretén allargar a Mataró el moment més dolç del curs


  • Comparteix:

La UESC vol mantenir el bon nivell de resultats

La UESC vol mantenir el bon nivell de resultats

El femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) espera allargar el seu gran estat de forma aquest dissabte a un quart de vuit del vespre a la pista del Boet Mataró, quart classificat al grup 1 de Primera Catalana de bàsquet. Les vermell-i-negres van sumar per primera vegada a la temporada dos triomfs consecutius després de superar la jornada passada el Sant Andreu Natzaret, un dels equips amb més cartell de la competició.

La UESC viu el moment més dolç des de l'inici de curs i de l'etapa de Rafa Delgado al capdavant de l'equip. En les 10 jornades que s'han disputat de lliga, mai abans les santcugatenques havien arribat amb dues victòries en els dos anteriors compromisos.

Aquesta bona dinàmica s'examinarà a la pista d'un equip que és més fiable com a visitant que com a local. De moment, el Boet Mataró ha sumat tres victòries i dues derrotes en els cinc enfrontaments que ha jugat a casa, un balanç poc determinant tenint en compte la posició de l'equip a la classificació. Ocupa una cinquena plaça que l'ha assolit, en bona part, gràcies al seu bon rendiment a domicili: tres triomfs en quatre desplaçaments.

A les files santcugatenques, Anna Alegre i Maite Cuesta seran baixa, mentre que Aleyda Llobet és dubte i pot entrar a la convocatòria tot i no estar en plenes condicions. Qui ja s'ha recuperat per complet de les seves molèsties al turmell és la pivot Puri Garcia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.