Senpau s'estrena al capdavant de la UESC amb el rival més difícil, el Sant Pep


  • Comparteix:

Cesc Senpau, nou tècnic del primer equip de la UESC

Cesc Senpau, nou tècnic del primer equip de la UESC

Cesc Senpau debuta aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre com a entrenador de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina en el compromís més difícil: davant el líder invicte del grup 2 de Copa Catalunya, el Sant Josep de Badalona, que visita el pav 1. Després de la marxa de Germán Simón a principis de mes, la competició es va aturar durant dues setmanes en què Senpau ha pogut començar a implantar les línies mestre del seu llibre de treball.

Simón ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que el distanciament entre alguns dels membres de la plantilla del sènior masculí de la UESC i el cos tècnic era massa gran com per reconduir la situació. En aquest sentit, Cesc Senpau ha reconegut que va preguntar sls seus nous jugadors sobre el compromís respecte el projecte i que, fins ara, la resposta que ha obtingut ha estat positiva.

Amb estils diferents, adquirint allò profitós de l'anterior etapa i sense tenir en compte aquells aspectes que segons el nou entrenador no eren necessaris, Senpau vol reforçar la intensitat defensiva i modificar determinats comportaments col·lectius.

El primer test és de nivell, malgrat afrontar-lo com a local. El Sant Pep ha configurat una plantilla que mescla veterania i noms ja històrics de la categoria, com el de Pedro Cuesta, amb la joventut d'un planter que segueix partint de la característica de l'entitat: la intensitat.

El nou tècnic de l'equip promet esforç en els seus jugadors.

Cesc Senpau

El que sí que prometo és que aquest equip donarà el 100% de la seva capacitat física i, si l'encert ens acompanya, podem ser capaços de tot.


Pel que fa a la plantilla, Senpau no té previst incorporar cap jugador per la ferida línia interior de l'entitat, una mancança que vol reforçar amb peces del planter. Només una gran oportunitat suposaria una incorporació de fora del club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.