La UESC visita el quart, el Cerdanyola, en el primer desplaçament de Senpau


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) es desplaça aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre a la pista del Cerdanyola, quart classificat del grup 2 de Copa Catalunya de bàsquet. Serà el primer desplaçament del nou tècnic de l'equip, Cesc Senpau, que torna a tenir un test de nivell després de rebre el Sant Pep, líder invicte, a la jornada del debut. El partit tancarà l'any per als vermell-i-negres.

La diagnosi de Senpau després del seu primer partit va ser concret: l'equip concedeix massa facilitats darrere malgrat la variada possibilitat que té per anotar. És una sensació corroborada amb les estadístiques: tot i ser vuitena, la UESC té la segona pitjor defensa dels 16 equips que formen el grup 2 de Copa Catalunya. Per tant, el nou entrenador dels santcugatencs té la ruta marcada de treball, una pauta que serà complicada d'executar en els partits tenint en compte el calendari que l'espera.

Al partit contra el Sant Pep i el desplaçament a Cerdanyola, se'ls afegirà després de festes dues visites també complicades: a la dura pista de l'Alpicat i al feu de l'actual segon classificat, la UB Sant Adrià. El partit d'aquesta jornada servirà perquè els vermell-i-negres s'enfrontin a un dels líders de la UESC fa algunes temporades, l'escorta santcugatenc Èric Forné, un dels jugadors destacats d'un Cerdanyola que, malgrat no tenir el cartell d'equip gran, està competint amb coratge i està obtenint un gran rendiment.

Senpau lloa la feina dels cerdanyolencs i la seva competitivitat.

Cesc Senpau

És un equip que juga molt seriós. S'han mostrat molt sòlids i molt solvents. Fins ara han aconseguit resultats molt bons.


L'entrenador tindrà tota la plantilla a la seva disposició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.