El santcugatenc Nil Baqués, cinquè màxim anotador del primer dia del prestigiós Torneig Ciutat de l'Hospitalet


  • Comparteix:

Nil Baqués, en un acció davant el Baloncesto Sevilla / Font: CB L'Hospitalet

Nil Baqués, en un acció davant el Baloncesto Sevilla / Font: CB L'Hospitalet

El santcugatenc Nil Baqués ha estat el cinquè màxim anotador del primer dia de competició al Torneig de Bàsquet Júnior Ciutat de l'Hospitalet. Baqués, que l'estiu passat va fitxar pel CB L'Hospitalet després de formar-se a la Unió Esportiva Sant Cugat, ha obtingut una mitjana de 19 punts per partit després d'anotar-ne 22 contra el Baloncesto Sevilla, amb triomf la primera jornada, i 19 contra el FC Barcelona, amb derrota la segona. Aquest dimarts ha disputat el tercer partit, en què el seu rendiment ha estat més discret, i el seu equip no ha pogut accedir a semifinals després de perdre amb el Brose Basket.

Després de disputar minuts amb el primer equip de la UESC la temporada passada, l'aler santcugatenc va fer el pas a un club gran i ha aterrat a un Hospi que durant el primer tram de temporada ha acabat en segona posició al grup 1 de Preferent, només per darrere del FC Barcelona. L'entitat on competeix Baqués organitza anualment un dels tornejos més prestigiosos del continent a nivell júnior, una cita que ha pres encara més volada des de la seva inclusió en el circuit continental.

Malgrat el bon rendiment als dos primers compromisos, Baqués s'ha quedat sense anotar en el tercer malgrat capturar set rebots. El CB L'Hospitalet no ha pogut amb un Brose Basket molt més sòlid i lluitarà per la cinquena posició del campionat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.