La UE Sant Cugat lluita per sortir de la promoció de descens davant el SAFA Claror


  • Comparteix:

La UESC espera mantenir l'alt ritme de competició al pav 1

La UESC espera mantenir l'alt ritme de competició al pav 1

El femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) tancarà la primera volta al grup 1 de Primera Catalana amb l'objectiu de sortir de la zona de promoció de descens. Les santcugatenques visiten aquest dissabte, a tres quarts de sis de la tarda, el SAFA Claror, conjunt que té el mateix balanç de victòries i derrotes que les vermell-i-negres. En cas de triomf, les de Rafa Delgado se situaran en places de salvació directa.

Si hi ha alguna característica que defineixi el rendiment de la UESC durant la primera volta és el bon paper com a local i els fluixos resultats a domicili. Són unes dades contundents que diuen que les vermell-i-negres han guanyat sis dels set partits al pav 1, xifres diametralment oposades a les dels enfrontaments lluny de Sant Cugat, en què han obtingut només una victòria i han caigut en sis ocasions.

Així, més enllà de millorar les prestacions com a visitant, l'objectiu de les de Delgado passa per mantenir l'excel·lent balanç de resultats a casa. El primer pas ha de ser en l'últim partit de la primera volta davant un rival directe que, a més, pot fer que les vermell-i-negres iniciïn la segona volta amb un gran sabor de boca: sortir de les places de promoció de permanència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.