La UESC cau amb un triple en contra sobre la botzina


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) perd (77-74) a la pista de la Bisbal a la 16a jornada del grup 2 de Copa Catalunya. Els santcugatencs veuen com se'ls escapa un matx amb un triple sobre la botzina dels locals en un mal partit dels vermell-i-negres ja que han anat a remolc durant tota l'estona.

Els errors en defensa individual de la UESC han marcat el matx a favor de la Bisbal que ha sortit a la pista amb molta intensitat i ràpidament s'ha posat per sobre en el marcador, amb els màxims avantatges en el segon i tercer quart. En el darrer, els santcugatencs han reaccionat, han aconseguit empatar el marcador i, fins i tot, han tingut l'oportunitat d'endur-se el triomf, però el triple de la Bisbal sobre la botzina ha fet que els santcugatencs hàgin marxat amb les mans buides.

El tècnic santcugatenc, Cesc Senpau, creu que els seus jugadors no han estat del tot encertats en l'aspecte defensiu.

Cesc Senpau

No som conscients de la responsabilitat defensiva a nivell individual. Som vulnerables i la Bisbal ens ha fet entre 25 i 30 punts de jugades individuals.


Amb la derrota, els santcugatencs es mantenen a la mitja taula i la setmana que ve reben la visita del Minguella, penúltim classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.