La UE Sant Cugat viu una cita clau contra el Vilassar de Dalt per situar-se en la salvació directa


  • Comparteix:

La UESC protagonitza una jornada essencial

La UESC protagonitza una jornada essencial

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) disputa aquest diumenge un enfrontament clau per les seves opcions de salvació directa al grup 1 de Primera Catalana. Les de Rafa Delgado reben a dos quarts d'una del migdia el Vilassar de Dalt, equip que es troba una posició per sobre de les vermell-i-negres i la primera que dóna dret a la permanència. A l'anada el Vilassar va superar la UESC per sis punts (50-44), i en una situació de tanta igualtat en el tram final de curs el bàsquet average es presenta vital.

Les últimes vuit jornades diran si la Unió Esportiva Sant Cugat manté un any més la categoria de manera directa o si cal que jugui una eliminatòria per certificar la salvació. A hores d'ara, la UESC ocupa la primera plaça que promociona, i ha d'atrapar el rival d'aquest cap de setmana per poder sortir del perill. Les de Vilassar tenen un partit menys, un partit ajornat que, a priori, s'han d'endur, tenint en compte que les enfronta al penúltim, el Grup Barna B.

Per tot plegat, el triomf de les vermell-i-negres és necessari per mantenir intactes les opcions d'acabar entre les 10 primeres. A més, tenint en compte l'ajustada situació a la classificació, endur-se el bàsquet average, que es troba sis punts en contra, donaria encara un punt més d'esperança a les de Rafa Delgado.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.