Itziar Llobet vol pujar a la màxima categoria del bàsquet estatal amb el Sant Adrià


  • Comparteix:

El Sant Adrià, amb Itziar Llobet, lluitarà per pujar a Lliga Femenina 1 / Font: Jornadaprevia.es

El Sant Adrià, amb Itziar Llobet, lluitarà per pujar a Lliga Femenina 1 / Font: Jornadaprevia.es

La jugadora santcugatenca del Sant Adrià, Itziar Llobet, disputarà la fase d'ascens a Lliga femenina 1, màxima categoria del bàsquet estatal entre el 28 i el 30 d'abril encara en un lloc per determinar. El Sant Adrià ha aconseguit la classificació per al play-off a falta d'una jornada per finalitzar la Lliga femenina 2.

Itziar Llobet jugarà la segona fase d'ascens a Lliga femenina 1. El conjunt del Besòs ha assolit aquesta fita després de superar (57-54) el Plenilunio i garantir-se la tercera plaça que dóna dret a jugar el play-off.

Els quatre primers classificats del grup B, on milita el Sant Adrià, i els quatre primers del grup A disputaran la fase final, i només els dos finalistes pujaran a Lliga femenina 1. Llobet creu que no hi ha cap favorit clar i confia en les possibilitats d'ascens del Sant Adrià.

Itziar Llobet

Crec que serà una fase d'ascens dura. Et jugues pujar en dos partits.


Llobet ja ha jugat a Lliga Femenina 1 amb el Ferrol, amb el qual ja va disputar fa dos anys aquest play-off, i el Burgos i espera retornar a la màxima categoria estatal amb el Sant Adrià. Les adrianenques tanquen la lliga regular dissabte quan rebran, a les quatre de la tarda, l'Alcobendas, campió de grup.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.